Smaakvolle gerechten voor mensen die gezond en verantwoord willen afvallen maar ook voor lekkerbekken die gewoonweg willen genieten van  gezonde voeding.
Het assortiment Diet in the Box bestaat uit  meer dan 20 verschillende evenwichtige gerechten. Trio van vis, balletjes Niçoise of rundvlees Strogonoff,…. er is voor elk wat wils! En alle maaltijden hebben een zeer lage caloriewaarde, inderdaad, minder dan 400 Kcal per gerecht!
Deze kant-en-klaarmaaltijden, waarvan de samenstelling grondig wordt gecontroleerd, laten U toe verantwoord af te vallen en toch iedere dag lekker en gevarieerd te eten.
Dankzij Diet in the Box, kunt U aan uw maaltijd een extra dimensie toevoegen.
Er zijn talloze mogelijkheden om overtollig gewicht te verliezen. De ontwikkelingen op dit gebied volgen elkaar in een razend tempo op.
Homepage
Concept
Voedselveiligheid
De maaltijden
Bestellen ?
Pers
Contact

Diet in the Box : Het dieet met smaak !

Dieet staat niet alleen synoniem voor “minder wegen” maar ook voor bewust worden van een gezonde leefwijze.Gezonde voeding, gezond vermageren is niets minder dan anders eten. Gezonde voeding kan smakelijk en gevarieerd zijn.

 

 

Diet in the Box onderscheidt zich van de belangrijkste alternatieven om af te vallen. De Diet in the Boxproducten kenmerken zich door hoogstaande kwaliteit. Dit is het gevolg van het feit dat alle Diet in the Box gerechten op artisanale wijze worden bereid met uitsluitend verse ingrediënten.